Katalin kék szettben ünnepelte a karácsonyt: a hercegné olyan elragadó volt, mint még soha - Fotók

Vilmos neje mindig elbűvöli az embereket szemkápráztató outfitjeivel, ez pedig bizony idén karácsonykor sem volt másképp: Katalin talpig kékbe öltözött, a végeredmény pedig igazán királyi lett.

Minden szempár rászegeződött

A brit királyi család tagjai szokás szerint idén is Sandringhamben töltötték a karácsonyt, és ezúttal is minden a régóta bevett hagyományok és menetrend szerint zajlott: az uralkodópát, a hercegek, a hercegnők és a hercegnék december 25-én megreggeliztek pontban 9 órakor, majd 11-kor mindenkinek jelenése volt a Szent Mária Magdolna templomban tartott istentiszteleten. A Sandringham House-tól az utat a templomig a família szokásukhoz híven most is gyalog tette meg, így köszönteni tudták a miattuk összegyűlt embereket karácsony első napján. Katalin és Vilmos három gyermekükkel együtt tették tiszteletüket a templomban, a gyönyörű hercegné pedig ezúttal sem okozott csalódást ünnepi szettjével: Katalin talpig kékben vonult Sarolta mellett, galériánkban mutatjuk Vilmos nejének bámulatos szettjét!

A májusban megkoronázott uralkodópár, Károly és Kamilla vezette a családot a templomban, akik a tőlük megszokott, visszafogott színekbe öltöztek - a király és a királyné a barna, valamint a bézs színeket kombinálta, és mindketten előkelően mutattak szettjeikben.
Kattints a további képekért!

Bár korábban is tisztában voltunk vele, hogy a brit királyi család szigorú szabályok szerint éli mindennapjait, egy királyi író szerint III. Károly egészen sajátos elvárásokhoz és szokásokhoz tartja magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?
Fashion&Beauty