Sztárok

Katalin nélkül húsvétozott idén a királyi család: így telt valójában az ünnep a hercegné számára

Katalin hercegné húsvétja kicsit másképpen alakult, mint az eddigi években, tekintve, hogy rákos megbetegedéssel küzd – közeli forrásoknak köszönhetően most kiderült, hogyan telt pontosan az ünnep Vilmos herceg neje számára.

Rendhagyó ünnep

Ahogyan azt a megrázó bejelentés után sejteni lehetett, Katalin hercegné továbbra is a nyilvánosságtól visszavonulva éli a mindennapjait, hiszen számára most az a legfontosabb, hogy családjára, valamint saját gyógyulására összpontosítson. A leendő királyné jelenleg preventív kemoterápiát kap – melynek lényege, hogy egy korábbi daganat ismételt megjelenését és terjedését megelőzze –, így senkit nem ért meglepetésként, amikor kiderült: a walesi hercegi pár nem vett részt vasárnap a húsvéti istentiszteleten a királyi család többi tagjával – a szintén daganatos Károly királyt is csak kivételes alkalmakkor lehet látni, ő viszont részt vett feleségével, Kamilla királynéval a windsori Szent György-kápolnában megtartott szokásos egyházi szertartáson. De akkor vajon hogyan és mivel telt az ünnep öttagú famíliájuk számára? Részletek a galériában!

Mint ahogyan az a napokban kiderült, Katalin hercegné megtörte a hagyományt és nem vett részt a húsvétvasárnapi istentiszteleten, amely a korábbiakhoz képest jóval szűkebb körben zajlott le. Őfelsége, Károly király szándékosan minimalizálta a nagyobb tömegekkel való érintkezést, hogy csökkentse a kockázatokat, mivel kezelése még mindig tart.
Kattints a további képekért!

Ma már igazi álompárnak számítanak, románcuk azonban nem volt mindig annyira felhőtlen, mint manapság: Vilmos walesi herceg és felesége, Katalin sok hullámvölgyet éltek át együtt, sőt egy időben a brit trónörökös barátai is megpróbáltak "éket verni" közéjük.

Leadfotó: Andrew Matthews-WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.