Sztárok

Katalin szíve foglalt volt, amikor megismerte Vilmost: ezzel a dögös férfival randizott a hercegné a trónörökös előtt

Bár nem ez a szívdöglesztő pasi volt a hercegné első szerelme, kétség sem fér hozzá, hogy Katalin igencsak rajonghatott érte, hiszen egy évig egy párt alkotott vele, és még Vilmost is megvárakoztatta miatta.

Vilmos előtt is volt élet

Katalin és Vilmos szerelmét sokan egy igazi tündérmeséhez hasonlítják, hiszen náluk összeillőbb párost nemigen ismer a világ. Eleve megismerkedésük is filmbeillő már, kapcsolatuk pedig gyakorlatilag minden fázist bejárt, mire Katalin ujjára gyűrű került, a későbbi hercegné kitartását pedig az egész királyi család értékelte, hiszen ezzel Vilmos neje megmutatta, hogy ő bizony képes várni az ő hercegére. Na persze Katalin a várakozás alatt sem tétlenkedett: átlagos egyetemistából előkelő úrinővé képezte magát, pedig korábban még ő maga sem volt biztos abban, hogy Vilmos számára az igazi. Sőt mi több, első találkozásuk után ő volt az, aki majd egy évig húzta, halasztotta a herceggel való randevúzást, ugyanis megismerkedésükkor Katalin szíve bizony foglalt volt – egy szívdöglesztő macsóval járt akkor a trónörökös későbbi felesége, akire mindenképp érdemes vetni egy pillantást. Galériánkban mutatjuk!

Vilmos első szerelme Jecca Craig volt, akit a herceg köztudottan rajongva szeretett, és még akkor is kereste a nő társaságát, amikor már Katalinnal járt.
Kattints a további képekért!

Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.

Leadfotó: MTI/EPA/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha még nem találtad meg a tökéletes, kényelmes szandált nyárra, akkor van egy szuper ajánlásunk. Bár sokan "csúnyacipőként" titulálják, mégis egy nagyon sikkes darabról van szó.
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!