Ilyen valójában György, Sarolta és Lajos viszonya Katalin anyjával: ezt a szerepet tölti be zárt ajtók mögött unokái életében Carole

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás nyilatkozott nemrégiben arról, pontosan milyen kapcsolatban van Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton három unokájával, György és Lajos herceggel, valamint Sarolta hercegnővel.

Sokat van Katalinéknál

Rengeteg olyan királyi szakértő van, aki hosszú ideje elkötelezett híve annak, hogy tanulmányozza, majd a nyilvánosság elé tárja, milyen a brit uralkodó családban felnőni, mindezt történelmi forrásokkal, valamint a palota személyzetének vallomásaival alátámasztva. Többek között az ő munkájuknak is köszönhető, hogy ma már számos különleges és meglepő anekdota birtokában vagyunk, legyen szó akár a néhai II. Erzsébetről, akár a brit trón várományosáról, Vilmos hercegről, akinek magánélete egyébként a sajtó egyik közkedvelt témája. Most mindenki elsősorban Katalin hercegné egészségével van elfoglalva, s azt találgatja, vajon milyen állapotban lehet a hercegné, hogyan alakul a preventív kemoterápiás kezelése, valamint hogy milyen segítségre támaszkodhat ezekben a nehéz időkben – főként mivel közben édesanyaként is helyt kell állnia. Természetesen családtagjai nagy terhet vesznek le a válláról azzal, hogy sokat foglalkoznak Györggyel, Saroltával és Lajossal, nemrég pedig egy, a famíliához közel álló forrás nyilvánosságra hozta azt is, milyen szerepet tölt be most a gyermekek életében nagyanyjuk, Carole Middleton. Részletek a galériában!

Carole Middleton mindig is nélkülözhetetlen volt Katalin és Vilmos számára a gyermeknevelést illetően. Katie Nicholl királyi újságíró a True Royalty című dokumentumfilmben megjegyezte, az egyik dolog, ami lehetővé teszi, hogy az öttagú család a hatalmas médiafigyelem ellenére is egész hétköznapi életet tud élni, nem más, mint a hercegné szüleinek jelenléte.
Kattints a további képekért!

György herceg sok tekintetben édesapjára, Vilmosra ütött, azonban vannak olyan tulajdonságai, készségei, illetve szokásai, melyeket egyértelműen édesanyjától, Katalintól örökölt – egy ezek közül pedig igencsak különleges.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Forrás: woman&home

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.