Sztárok

Kiszúrta a testbeszéd szakértő: jelentősen megváltozott Vilmos herceg és Károly király kapcsolata

Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Máshogy viszonyulnak egymáshoz

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, a Buckingham-palota a napokban bejelentette, hogy III. Károly király átadja a hadsereg légihadtestének vezérezredesi szerepét Vilmos hercegnek, ami egészen mostanáig a fiatalabbik fivéré, Harryé volt. A ceremónia hivatalosan május 13-án zajlott le a Middle Wallopban található Army Aviation Centerben, az esemény viszont főként azért volt érdekes, mert a trónörökös már hónapok óta nem mutatkozott nyilvánosan az édesapja társaságában, akit pedig pláne nagyon ritkán lehetett eddig látni azután, hogy februárban kiderült: rákbetegséggel diagnosztizálták. Érhető módon a tegnapi átadást nagyon figyelem kísérte, azonban nemcsak a sajtó, hanem testbeszéd-szakértők részéről is, akik fontos dolgokat szúrtak ki a két előkelőség egymáshoz fűződő viszonyáról; részletek a galériában!

Nemrég látott napvilágot, hogy mostantól a walesi herceg lesz a brit hadsereg repülési hadtestének az irányítója, amiről az uralkodó hozott döntést. III. Károly a betegsége miatt csak ritkán vállal szereplést, az átadót viszont semmiképp sem akarta kihagyni.
Kattints a további képekért!

Azt viszont továbbra sem árulta el a brit király, hogy milyen típusú daganattal kezelik.

Leadfotó: Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.