Sztárok

Károly bizarr becenévvel illeti Meghant: a király érzéseiről árulkodik az, ahogy menyét szólítja

III. Károly olyan néven szólítja kisebbik fia feleségét, amely betekintést enged abba, hogy az uralkodó mit gondol és érez valójában Meghan Markle-el kapcsolatban.

Egyedi becenevet kapott a királytól – Így biztosan senkit sem szólítanak rajta kívül

Több alkalommal is írtunk már a brit királyi család beceneveiről, valamint arról, hogyan szólítják egymást a család tagjai: a néhai Erzsébet királynőt a hozzá legközelebb állók Lilibetnek becézték, míg Fülöp egy gúnyos nevet aggatott Meghanra. Kamilla humoros megszólítást kapott családjától, amit Károly ki nem állhat, Erzsébet pedig egy borzalmas becenévvel illette Katalint, amely hűen tükrözte a hercegnéről alkotott kezdeti véleményét. Nos, mint kiderült, Károly sem Meghannak vagy épp Megnek becézi Harry szerelmét: a király még 2017-ben aggatta rá az egykori színésznőre a bizarr megszólítást, persze azt nem tudni, hogy volt-e mersze valaha ahhoz, hogy Markle szemébe mondja ezt a nem mindennapi becenevet, de az biztos, hogy a háta mögött ekképpen utalt Meghanra…

Katie Nicholl királyi író szerint Károly még 2017-ben találta ki Meghan Markle furcsa becenevét, ami állítólag pozitív színben tüntette fel Harry nejét, hiszen az akkor még csupán hercegi rangot viselő királynak egyáltalán nem volt baja újdonsült menyével, sőt mi több, elégedett volt vele és szimpatikus volt neki az amerikai színésznő.
Kattints a további képekért!

Kamilla családja pimasz becenevet adott a királynénak, amit bár Károly neje viccesnek talál, a királyt egyenesen a hideg rázza tőle, valami egészen érthetetlen okból kifolyólag.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.