Sztárok

Károly király békejobbot nyújtott Harry-nek, a herceg reakciója mindenkit meghökkentett

III. Károly felajánlotta kisebbik fiának, hogy együtt emlékezzenek meg a néhai Erzsébet királyné halálának évfordulójáról.

Mikor felejtik el végre a fájdalmas múltat?

Az elmúlt hónapokban egyetlen kérdés tartja izgalomban a brit királyi család tisztelőit: vajon normalizálódhat III. Károly és fia, Harry herceg meglehetősen mostoha viszonya? Nos, úgy tűnik, a 74 éves uralkodó készen áll rá, hogy konkrét lépéseket tegyen a mielőbbi békülés érdekében. Nemrégiben például felajánlotta Sussex hercegének, hogy szeptember 7-én együtt emlékezzenek meg a néhai Erzsébet királyné halálának évfordulójáról a balmorali kastélyban.

Úgy látszik, az uralkodó hiába törte magát, Harry ugyanis visszautasította az ajánlatát - írja a Daily Mail. Sussex hercege szeptember első felében Angliában tartózkodott: a WellChild jótékonysági ünnepségen vett részt.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy Károly király bekeményített: az uralkodó pontot akar tenni a Harryvel való kapcsolatának végére, vagy így, vagy úgy.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.