Kamilla a néhai Erzsébetet utánozza: az erős kritikák után a királyné jelentős változást iktatott be gardróbját illetően

A bírálatok után Kamillának nem volt más választása, mint változtatni egy nagyot öltözködésében, hogy kevesebb kritika érje őt a ruhák miatt, melyeket visel.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Erzsébet nyomdokaiba lépett

Kamillát a britek sokáig nem kedvelték, mára azonban már tisztelet övezi a királynét, akinek öltözködése hagyományosnak, visszafogottnak, valamint a korához illőnek mondható. Károly neje általában hosszú ujjú, zárt nyakú ruhákat visel, de a blézer-szoknya kombináció sem áll tőle távol, a kalap pedig elengedhetetlen kiegészítőjét képezi ruhatárának, melyben egyaránt megtalálhatók a finom színek, továbbá az élénk árnyalatok is. A királyné szettjeit általában nem is éri kritika, hiszen gyakorlatilag nincs mibe belekötni, ez azonban nem volt mindig így: korábban többen is komolyan bírálták Kamillát egy bizonyos dolog miatt, amin az uralkodó felesége változtatott, és meg is ígérte, hogy örökre száműz egy bizonyos típusú darabot a gardróbjából. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Kamilla a Mirror szerint Erzsébet királynő nyomdokaiba lép, döntését pedig a jótékonysági szervezetek nemcsak hogy támogatják, de zseniálisnak is tartják.
Kattints a további képekért!

Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.