Sztárok

Irigység és féltékenység, esetleg barátság van köztük? Kiderült, milyen kapcsolatot ápol valójában Katalin és Kamilla

Sokakban felmerül a kérdés, vajon milyen a hercegné és a királyné kapcsolata a valóságban: vajon tényleg annyira kedvelik egymást, mint ahogyan azt mutatják, vagy színjáték az egész, és valójában ki nem állhatják a másikat?

Gondoltad volna róluk?

Bár Kamilla nem a brit királyi család legnépszerűbb tagja, kezdetben pedig Diana halála után maga a família is nehezen fogadta őt be, azóta minden szempontból sokat javult a helyzete: most már nemcsak Károly, de Vilmos és Katalin is szeretettel fordul a királyné felé, sőt mi több, az utóbbi időben a britek is sokkal jobban elfogadják őt. A favorit azonban még mindig Katalin, akit hihetetlen figyelem és szeret övez szerte az országban, felmerülhet tehát a kérdés, vajon milyen viszonyban áll egymással a jelenlegi és a jövőbeli királyné. Korábban több alkalommal is arról szóltak a hírek, miszerint Kamilla nem nézi jó szemmel Katalin népszerűségét, sőt mi több, irigykedik rá azért, amiért az emberek inkább őt és férjét látnák a trónon, mint uralkodópárt – nos, egy testbeszéd-szakértő elemezte a két nő egyik nyilvános megjelenését, és kiderült, milyen kapcsolatban állhatnak egymással a valóságban. Vajon barátságos a viszonyuk vagy sokkal inkább rivalizálnak? Galériánkban eláruljuk!

Kamilla népszerűsége tehát mint azt már említettük, egyre nagyobb, ami annak is köszönhető, hogy Erzsébet királynő még tavaly februárban, halála előtt hivatalosan is kifejezte kívánságát a nyilvánosság előtt, hogy Károly királlyá koronázásával Kamilla királynéként folytassa feladatait. A bejelentést követően a Daily Mail közvéleménykutatást végzett: a britek 55%-a támogatta akkor Kamillát, míg csak 28%-a ellenezte azt, hogy királyné legyen belőle. Kamilla pedig ehhez mérten keményen dolgozik azon, hogy megfeleljen a népnek: hibátlanul teljesíti a rábízott feladatokat, emellett pedig nemrégiben megmutatta könnyedebb, humorosabb oldalát is, amikor találkozott A korona című sorozatban őt alakító színésznővel.
Kattints a további képekért!

Két évvel ezelőtt hunyt el Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész. Lánya, Oszter Alexandra a gyász feldolgozásáról és jövőbeli terveiről mesélt a Duna Önök kérték című műsorának vendégeként.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.