Sztárok

Szívszorító, mi derült ki Kamilla és Károly kapcsolatáról: ezt a dolgot hiányolják a leginkább a házasságukból

Kamilla királyné és Károly király hosszú ideje élnek kiegyensúlyozott házasságban, azonban az ő kapcsolatuk sem mindig mesébe illő.

Nehéz időszak

Sara Parker Bowles, aki 2022-ig volt Kamilla fiának, Tom Parker Bowles-nak a felesége, nemrég egy interjúban mesélt egykori anyósával való kapcsolatáról, emellett többek között kitért arra is, hogy bár a királyné nagyon lelkiismeretesen végzi az udvari kötelességeit, sokszor teherként tekint a titulusára, mégpedig azért, mert sok esetben a házassága sínyli meg, hogy ők uralkodnak. Sőt, Sara azt sem rejtette véka alá, hogy bizony van olyan dolog, ami a májusi koronázás óta nagyon hiányzik a pár életéből; részletek a galériában!

Noha Sara Parker Bowles már elvált Kamilla fiától, mind a mai napig szoros viszonyt ápol egykori anyósával, aki továbbra is megosztja vele a magánéleti történéseit, és arról is mesél neki, mi nyomja a lelkét.
Kattints a további képekért!

Mivel nem Kamilla a nagymamája a walesi hercegi pár csemetéinek, György, Sarolta és Lajos külön becenevet talált ki a királynénak.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...