Sztárok

Emlékszel még? Így nézett ki Kállay-Saunders András, mikor az egész ország megismerte a Megasztárban – fotók

Több mint tíz éve már, hogy Kállay-Saunders András ismertségre tett szert a Megasztárban. Az énekes a tehetségével, egyedi stílusával és kivételes hangjával mindenkit elvarázsolt, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A Megasztár felfedezettje

Kállay-Saunders András 1985. január 28-án látta meg a napvilágot New Yorkban, a modell Kállay Katalin manöken, és az ismert amerikai producer, soulénekes Fernando Saunders gyermekeként. Az előadó 2010-ben tért haza Magyarországra, hogy meglátogassa a nagymamáját, s miután továbbjutott a TV2 csatornáján futó Megasztár ötödik szériájának castingján, itt is maradt. A fiatal tehetség azonnal belopta magát a közönség szívébe, végül negyedik helyezettként végzett a versenyben – a műsornak hála azonban nemcsak hírnévre tett szert, hanem rátalált a szerelem is a győztes, Tolvai Reni személyében. A két énekes kereken tíz évig élt együtt, és igazi álompárnak számítottak itthon, ám a történetüknek nem lett happy end a vége: tavaly a rajongók legnagyobb döbbenetére bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Mint később kiderült, már a szakítás híre előtt hónapok óta külön éltek, ugyanis Reni arról álmodozott, hogy kedvese megkérje a kezét – erre azonban sosem került sor. Bár a kapcsolat zátonyra futott, András pályafutásáról ez korántsem mondható el, sőt: mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, ráadásul szembetűnő stílusváltáson is átment az évek során. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott a debütálása óta a Megasztár egykori felfedezettje:

Kállay-Saunders András ma már szőke hajjal, orr piercinggel és látványos tetoválásokkal hódít. A tehetségkutató idején azonban még teljesen más stílust képviselt, hiszen ha összevetjük az akkori fotóit a mostaniakkal, egyértelműen látszik, mostanra nemcsak az öltözködése változott, de a testét borító tetkók száma is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ kallaysaunders

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha nem tudod, hogy milyen frizurát válassz 50 éves kor felett, akkor most bemutatjuk, hogy mely fazonok kölcsönöznek fiatalos megjelenést.
Lifestyle
Az Oroszlán megismerkedik azzal, aki nagy hatással lesz az életére. Napi horoszkóp!
Sztárok
Vass Éva és Gábor Miklós szerelme legendás volt. A férfi 1998 júliusában bekövetkezett haláláig éltek boldogságban, a színésznőt pedig teljesen leterítette a gyász, miután elvesztette őt.