Sztárok

Cindy Crawford 22 éves lányánál rajzolni sem lehetne szebbet: Kaia Gerberen még a legegyszerűbb ruha is tökéletesen mutat

Kaia Gerber a világ legfelkapottabb manökenjei közé tartozik, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállító szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul bármilyen ruhadarabot is ölt magára, megjelenése egyszerűen maga a tökély.

Ezúttal is csodásan nézett ki

Cindy Crawford minden idők egyik legikonikusabb szupermodellje, aki fiatalkora óta sikert sikerre halmoz. Szépségéből lánya, Kaia is rengeteget örökölt, melyre a divatipar már évekkel ezelőtt felfigyelt, így a mindössze 22 éves lány mostanra mesés karriert futott be – egy sor luxusmárka kampányában szerepelt már eddig, nem beszélve arról, hogy 2017-ben neki ítélték az év modellje díjat a British Fashion Awards-on. A bájos hírességnek nincs oka panaszra, hiszen a szakmai renoméja mellett a magánéletére is büszke lehet: idestova két éve alkot egy párt korunk egyik legnépszerűbb mozisztárjával, Austin Butlerrel, akivel fülig szerelmesek egymásba. A színész is szerepet játszik a régóta várt Dűne című film második részében, melynek londoni premierjére a minap került sor; az exkluzív eseményre a páros kéz a kézben érkezett, Kaia pedig olyan csodásan nézett ki, hogy amellett nem mehetünk el szó nélkül. Galériánkban megmutatjuk!

Austin Butler gyönyörű kedvese kíséretében érkezett a Dűne folyatásának londoni bemutatójára, majd az eseményt követő afterparty-n is együtt vettek részt.
Kattints a további képekért!

Cindy Crawford és a szintén modellkarriert befutott lánya, Kaia Gerber nemrég együtt jelentek meg egy exkluzív divateseményen, ahol minden tekintetet magukra vonzottak.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.