Sztárok

Julianne Moore és lánya úgy hasonlítanak, mint két tojás: a 20 éves Liv édesanyja kiköpött mása – fotók

Julianne Moore nemcsak a szakmájában, hanem a magánéletében is rendkívül sikeres: két gyermek büszke édesanyja, akik közül a kisebbik, Liv már 20 éves, ráadásul pont úgy néz ki, mint az Oscar-díjas színésznő.

Egymás tükörképei is lehetnének

Julianne Moore mind a mai napig Hollywood egyik legszebb, legfoglalkoztatottabb és legtehetségesebb színésznője, az pedig csak hab a tortán, hogy nemrég betöltötte a 62. életévét, ami egyszerűen nem látszik rajta – sőt, ha akarná, simán letagadhatna akár 10-15 évet is. Pedig korántsem az a típus, aki mindenáron küzd az idő múlása ellen, sőt: mindig is a természetesség híve volt, és kerüli a plasztikai beavatkozásokat – bizonyára erre neveli a lányát, Livet is, aki rengeteget örökölt édesanyja fantasztikus génjeiből. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodaszép nővé érett a világhírű filmsztár 20 esztendős lánya:

Julianne Moore 1996-ban ismerte meg Bart Freundlich rendezőt, akivel pillanatok alatt egymásba szerettek, hamarosan pedig közös családot alapítottak – fiuk, aki a Caleb nevet kapta, egy évvel később jött világra.
Kattints a további képekért!

Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle