Sztárok

Ő Johnny Depp ritkán látott, jóképű fia: a 20 éves Jack épp úgy néz ki, mint színész édesapja fiatalon

Sokan még csak nem is tudnak Jack John Christopher Depp létezéséről, pedig a színész fia idén áprilisban már a 20-at töltötte.

Nem esett messze az alma a fájától

Évek óta másról sem hallani Johnny Deppel kapcsolatban, mint az Amber Heard-el való viharos válásáról és pereskedéséről: ez utóbbinak épp nemrégiben került pont a végére, az ügyet pedig Depp nyerte a rajongók legnagyobb örömére. A színész hírneve tehát kezd újra a régi lenni ártatlanságának köszönhetően, így talán a jövőben inkább munkásságáról hallunk majd, mintsem viharos szerelmi életéről. Nem Amber azonban az egyetlen nő, akit Depp feleségül vett: 20 évesen egy Lori Anne Alison nevű sminkessel lépett frigyre, de két évnyi házasság után elváltak, ezután pedig a színész olyan nagynevű hírességekkel járt, mint például Sherilyn Fenn, Winona Ryder, Jennifer Grey vagy éppen Kate Moss. Vanessa Paradissal 14 évig alkotott egy párt, tőle született két gyermeke is, a csodaszép Lily-Rose, valamint Jack John Christopher Depp, aki nem követte szüleit és nővérét a hírnév rögös útján, inkább a háttérbe húzódva éli életét a reflektorfény zavaró körülményei nélkül. Éppen ezért nem is tudni sokat a 20 éves srácról, azt azonban igen, hogy apjához hasonlóan igen jóképű fiatal, akiből pár év múlva minden bizonnyal Depphez hasonló szívdöglesztő nőcsábász válik majd. Galériánkban mutatjuk, hogy fest most Jack – képeit elnézve téged is sokkolni fog, mekkora a hasonlóság közte és világsztár édesapja között!

Ezt és az ehhez hasonló fotókat elnézve egyáltalán nem csoda, hogy Johnny Deppért nők milliói rajonganak: a színész nemcsak tehetséges, de eszméletlen sármos is, habár sokan úgy gondolják, fiatalon szexibb volt, mint most, 59 évesen. Azért mi a jelenlegi énjére sem panaszkodunk...
Kattints a további képekért!

Tallulah Bankhead kamaszként jött rá, hogy mindkét nemhez vonzódik, miután 16 évesen egy ismert színésznő az ágyába csábította.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.