Ő volt John F. Kennedy magyar származású szeretője – Négy évig tartott titkos viszonyuk

John F. Kennedy és felesége, Jackie mindig is azt próbálták mutatni a nyilvánosság előtt, hogy házasságuk tökéletes, azonban ez közel sem volt így - az elnök igazi nőfaló hírében állt, így nem vetette meg a titkos viszonyokat és légyottokat sem.

Több szeretőt is tartott

John Fitzgerald Kennedyt mindenki az Amerikai Egyesült Államok 35. elnökeként ismeri, aki csupán 46 éves volt, amikor egy szörnyű gyilkosság áldozata lett, amit többen is a Kennedy-átoknak tudnak be. Elnöksége 1036. napján lett merénylet áldozata Dallasban, amikor is feleségével, Jacquelinel egy nyitott autóban hajtott Dallas belvárosába a Dallas Trade Mart épületébe. Az autókonvoj második tagja volt az elnöki pár, akik útközben üdvözölték a miattuk odasereglett népet, integettek az embereknek – körülbelül 200 ezren gyűltek össze miattuk. Egyszer aztán hirtelen lövések dördültek, szám szerint három: az egyik a hátán találta el Kennedyt, a másik a fején, és bár egyből kórházba siettek vele, megmenteni már nem tudták az életét. Tragikus halála azonban nem csak az egyetlen nagy botrányt keltő dolog volt vele kapcsolatban – még életében is számos pletyka övezte őt, főleg nőügyei miatt. Hiába vette feleségül Jackiet 1953-ban, házasságuk közel sem volt olyan boldog, mint amilyennek azt a sajtó és a nyilvánosság előtt próbálták beállítani. Jackie 1955-ben elvetélt, első gyermekük pedig halva született. 1957-ben aztán Caroline nevű lányuk ragyogta be életüket, majd John F. Kennedy Jr., aki 1999-ben halt meg, mikor saját magángépét vezetve lezuhant útban a Marha’s Vineyard felé. Az elnöki merénylet előtt megszületett Patrick is, ám ő két nappal a születése után szintén életét vesztette. A családi tragédiák mellett Jackienek azt is el kellett viselnie, hogy Kennedy közel sem volt hozzá hűséges – több szeretőt is tartott, igazi nőfalóként tartották őt számon. Állítólag Marilyn Monroe-val is közeli viszonyt ápolt, de szerelmi viszonya volt Inga Arvad dán újságíróval, Gene Tierney színésznővel, illetve Gunilla von Posttal is. Arról azonban csak kevesen tudnak, hogy egy magyar származású nő is elrabolta az elnök szívét, méghozzá Diana de Vegh. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki a pszichoterapeutaként dolgozó, immáron 83 éves nő.

Kennedyt a nők többsége sármos férfinak tartotta, így nem meglepő, hogy rengetegen rajongtak érte, amit bizony az elnök ki is használt - még házassága alatt is.
Kattints a további képekért!

A királyi szakértők szerint úton van Katalin hercegné és Vilmos herceg negyedik gyermeke.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak