Piszkosul dögös pasi lett Jeremy Irons kisebbik fiából: hódít a nők körében a 36 éves Max, aki nemcsak sármos, de sikeres is – fotók

Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, aki rendkívül büszke a 36 éves férfi sikereire.

Szülei nyomdokaiba lépett

A 73 éves Jeremy Irons nevét a világ minden pontján ismerik: az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész a színpadon, a filmiparban és a televízióban is maradandót alkotott, de emlékezetes szinkronszerepeiről sem szabad megfeledkezni – karakteres hangja több dokumentumfilmben és rajzfilmben hallható, de hangoskönyv-felolvasóként is ismert. Karrierje a hetvenes években indult, s azóta is a csúcson van, a sikerek mellett azonban a családalapításról sem mondott le: két gyermek büszke édesapja, akik közül a kisebbik, Max hozzá hasonlóan színészként kezdte bontogatni a szárnyait, ráadásul olyan jóképű, hogy nemcsak a filmiparban, hanem modellként is komoly karriert futott be. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően dögös Jeremy Irons fia:

Jeremy Irons 1978-ban vette el másodig feleségét, az ír származású színésznőt, Sinéad Cusacket. Házasságukból két gyermeke született: Samuel James 1978. szeptember 16-án, Maximilian Paul pedig 1985. október 17-én látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Nem csoda, hogy Melhez hasonlóan Milo is igazi szívtipró hírében áll - elég rá egyetlen pillantást vetni, és minden értelmet nyer!

Leadfotó: Eric Robert/Sygma/Sygma via Getty Images

Oldalak