Sztárok

Ezt a szigorú diétát követi Jennifer Aniston: ennek a módszernek köszönheti tökéletes alakját a színésznő

Jennifer Aniston világéletében karcsú vonalairól és hibátlan testéről volt híres, amit bizony az emberek közelebbről is megcsodálhattak egy-egy pikánsabb filmjelenetben. De vajon csak a gének teszik, hogy Jennifer egyszerűen nem hízik? Nos, mint kiderült, a filmcsillag egy bizonyos diétát követ már hosszú évek óta, amihez ragaszkodik.

Te tudnád tartani?

Az 54 éves Jennifer Aniston rengeteg nő példaképe szerte a világon, nem véletlenül: tehetséges, okos és vicces, ezenkívül pedig a siker sem szállt a fejébe, így megmaradt annak az "egyszerű és hétköznapi" nőnek, amilyen a hírnév előtt volt. Pedig a Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas amerikai színésznőnek lenne oka arra, hogy a föld felett járjon három méterrel, hiszen a Jóbarátok egykori Rachel Greenje még ma is az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb mozicsillag Hollywoodban, aki olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Szakíts, ha bírsz, a Kellékfeleség, a Förtelmes főnökök vagy épp a Családi üzelmek. De Anistont nem csupán színészi tehetsége miatt ismerik el az emberek: kinézetére és alakjára is megannyian irigykednek, ami nem is meglepő, hiszen Jennifer 54 évesen is mesés idomokkal és karcsú vonalakkal büszkélkedhet, ami nem csupán a genetikának köszönhető. A színésznő köztudottan nagyon odafigyel arra, hogy mennyit mozog, valamint az étrendje is évek óta ugyanaz - Aniston saját bevallása szerint egy szigorú diétának köszönheti csodás alakját, amit bizony nem sok nő tudna hozzá hasonlóan betartani, főleg nem hosszú éveken át. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Jennifer Aniston sosem titkolta a nyilvánosság előtt azt, hogy minek köszönheti irigylésre méltó alakját: a színésznő a hírek szerint évek óta 53 kilogramm, súlya tehát nem ingadozik. Erre úgy tett szert, hogy nem hajlandó a jól bevált diétáját megszegni, ami sokkal inkább egy életmódbeli változtatás, mintsem fogyókúrás módszer.
Kattints a további képekért!

Sandra Bullock a közelmúltban súlyos magánéleti tragédiát élt át, mostanáig pedig egyáltalán nem lehetett tudni, hogyan telnek a mindennapjai – ám nemrég egy szemfüles fotós kiszúrta őt a nyílt utcán, és rögtön lőtt róla néhány képet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.