Jázmin Viktória szépségkirálynő: „Nem szeretek ruhákra sok pénzt költeni, mert nem az teszi az embert”

Jázmin Viktória öt nyelven beszél, zöld öves karatés és hatalmas szíve van, amibe a fél világ belefér. Számára a modellkedés, a fotózás, a korona csupán eszköz, hogy megvalósítsa az álmát és énekesnő legyen.

Gyönyörű és sikeres

A novemberben megkoronázott Miss Universe Hungary-t nem a teljesítményével, hanem az izraeli világdöntőn viselt ruhája kapcsán ismerte meg Magyarország. A szépségkirálynőt ugyanis cserbenhagyták a verseny magyar szervezői, emiatt csúnyán leszólták. Miközben a vetélytársai szebbnél-szebb ruhakölteményekben pompáztak a színpadon, ő a helyszínen szerzett magának egy olcsó Zara ruhát, abban képviselte a hazáját. „Nem szeretek ruhákra sok pénzt költeni, mert nem az teszi az embert. De mivel az édesapám orvos, anyukám ügyvéd, hozzászoktam, hogy igényesen öltözködjek” – magyarázta Jázmin Viktória. Az interjú részleteit az atv.hu oldalán találod.

Dobó Ági novemberben fogadott örök hűséget szerelmének, Kis Csabának. A korábbi magyar szépségkirálynő és férje mindenképpen el akarták kerülni a túlságosan hivalkodó-fényűző esküvőt, a ceremónián ezért voltaképp csak a szűkebb család vett részt. A 33 esztendős magyar sztár már korábban is elárult néhány érdekes kulisszatitkot a nagy eseményről, de ez az első alkalom, hogy fotókat is mutatott pompás esküvőjéről.

Leadfotó: Instagram/ itsmejazminviktoria

Oldalak

Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).