Sztárok

Nincs a legjobb formában: lakókocsiban él és rongyos ruhát hord a válás után Jason Momoa

A róla készült legutóbbi lesifotók tanúsága szerint nincs túl jó passzban szakítása után Jason Momoa. Az amúgy is torzonborz külsejéről ismert színész az utóbbi időben láthatóan elengedte kicsit magát, pedig könnyen Hollywood legkapósabb szingli pasija lehetne, ha kicsit összekapná magát.

A szakítás után nyalogatja a sebeit

Mindenkit megdöbbentett, mikor pár napja kiderült: 16 év együttlét után elválnak egymástól az irigyelt sztárpáros, Lisa Bonet és Jason Momoa útjai. Két közös gyermeküket természetesen továbbra is közösen nevelik szeretetben és egyetértésben, azonban – ahogy az ilyenkor lenni szokott – már nem egy fedél alatt élnek. A Trónok harca és az Aquaman sztárja költözött ki a családi fészekből, és – jobb megoldás híján – átmenetileg egy lakókocsiban él, amit egy a közelben lakó barátja felhajtóján parkolt le, hogy a gyerekei közelében maradhasson. Na, azért annyira nem vészes a dolog, nem egy lepukkant járgányról van szó, hanem egy luxus lakóautóról, aminek a PageSix információi alapján átszámítva bőven 200 millió forint felett van az ára.

A hírek szerint a lakókocsit nem most szerezte be, régóta a tulajdonában van, és korábban is nagyon szerette. Olyannyira, hogy 2018-ban egy premierre is ebben érkezett. Nem az a magángépes, luxusjachtos típus, szívesebben alszik az autójában, mint hogy hotelszobát vegyen ki, csak hogy közelebb lehessen a tengerparthoz. Igazi Aquaman, ugye?

Momoa vonzerejéhez hozzátartozik, hogy úgy fest, mint egy vadember, a róla készült legutóbbi lesifotók alapján azonban mostanában maxra járatja ezt a stílust. Nem éppen vörösszőnyegre illő külsőt villantott, amikor kissé pocakosan, egy lyukas, festékfoltos lila polóban és kócos lobonccal tűnt fel átmeneti lakhelye környékén.

Hazánkba látogatott az 1999-es Mátrix és folytatásai révén világhírű színésszé vált Laurence Fishburne. A 60 esztendős színészt vacsora közben fotózták le Budapesten, a Liszt Ferenc tér egyik éttermében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Pokolian nehéz időszakon van túl a korábbi modell. Három éven át munkanélküliként élt, januárban azonban - saját elmondása szerint: akárha egy kómából ébredt volna - végre összeszedte magát.
Home&Design
Alix Byrne a ruhaszárítás pompás alternatíváját találta ki azok számára, akik szeretnék megspórolni a szárítógépet.
Sztárok
A 91 évvel ezelőtt született művész négy keresztnevet is kapott felmenőitől: Latinovits Zoltán Oszkár Pál Mária néven anyakönyvezték.