Sztárok

Vigyázat, tűzforró: az 50 éves Jared Leto olyan fotót osztott meg magáról, hogy neked is leesik az állad

A szívtipró egyszerűen nem öregszik.

Letagadhatna vagy húsz évet

Vannak olyan emberek, akik szó szerint a génlottó nyertesei, ugyanis egyszerűen nem fog rajtuk az idő vasfoga: telnek-múlnak az évek, de olyanok, mintha egyáltalán nem öregednének. Sehol egy ránc, vagy csak minimális, a testük pedig olyan feszes, kidolgozott és izmos, mint egy huszonévesé. Ha férfi az illető, akkor ők azok a szívtiprók, akikért több korosztály női képviselői is megbolondulnak – példának okáért ilyen Leonardo DiCaprio, Brad Pitt vagy épp David Beckham. Ők olyanok, mint a jó bor: idővel csak még nemesebbé válnak – mindenféleképpen ebbe a kategóriába sorolnánk még a világhírű színész Jared Leto-t is, aki épp a minap lett kereken 50 éves, ám legfrissebb fotója is bizonyítja, hogy a kor csak egy szám, ugyanis inkább néznénk őt harmincnak. Követői épp az említett fotó alatt értetlenkednek: egyszerűen odavannak a sztárért, nem győzik őt dicsérni, de az sehogy sem fér a fejükbe, hogyan lehet ilyen kidolgozott felsőtesttel 50 éves. Galériánkban mutatjuk a nagy port kavart fotót – Jared Leto-ról immáron mi is kezdjük elhinni, hogy valami boszorkányságért folyamodott, hiszen egyszerűen az egyik legdögösebb pasival van dolgunk, aki még a fiatalokat is megszégyeníti kinézetével!

Az Oscar-díjas amerikai színész egy igen sokoldalú tehetség: filmjei mellett a Thirty Seconds to Mars rockegyüttes énekeseként, gitárosaként és dalszerzőjeként is ismerheti a világ, így a hírnév és a szívtipró jelző az ő esetében aztán tényleg elvárható volt.
Kattints a további képekért!

Nem mindennapi fotókkal ünnepli a 41. születésnapját Christina Aguilera. Csak egy fekete bőrkesztyű takarja, ahol épp szükséges.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok