Mi lett vele? Teljesen eltorzult a szexszimbólum arca, egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára – fotók

Janice Dickinson a hetvenes és a nyolcvanas évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt, akiért férfiak milliói rajongtak, a sok plasztikai beavatkozás következtében azonban mostanra látványosan megváltozott.

Akkor és most

Janice Dickinson 1955. február 16-án látta meg a napvilágot New Yorkban, s már fiatalon elindult a siker felé vezető úton, miután egy divatfotós felfedezte. Az első munkáit Párizsban kapta, ahol egzotikus külseje – kreolos bőre és sötét szemei – miatt igazi különlegességnek számított az európai divatiparban. Néhány évvel később visszatért Amerikába, karrierje pedig azután indult be igazán, hogy első helyen végzett egy országos modellversenyen, s innentől kezdve az egyik legjobban kereső manökennek mondhatta magát. Az immáron 67 esztendős Dickinson azonban az évek során sokat változott: mivel nehezen birkózott meg az idő múlásával, jó pár alkalommal plasztikai sebészek segítségét kérte – a hetvenes évek szexszimbóluma mostanra annyira megváltozott, hogy szinte semmi sem emlékeztet egykori önmagára. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a plasztikai műtétek után Janice Dickinson:

Janice Dickinsonért férfiak milliói bolondultak a hetvenes és nyolcvanas években, ami nem csoda, hiszen nádszálkarcsú alakjával, hosszú combjaival és igéző tekintetével mindenkit levett a lábáról.
Kattints a további képekért!

Szinte már semmi sem eredeti az egykori szexszimbólumon, aki bombázóból igazi plasztikcicává változott.

Leadfotó: Susan Wood/Getty Images

Oldalak