Kiderült Jane Fonda titka: szomorú oka van, miért ilyen karcsú a színésznő

Jane Fonda tökéletes testalkatra lehet büszke. Sokan azt hiszik, az Oscar-díjas színésznő kíméletlen diétával érte el a karcsúságot, ám ez nem igaz. Valójában szomorú oka van annak, hogy mindig is nádszálvékony volt.

Gyönyörű alakja van

Jane Fonda pályafutása az 50-es években kezdte bontogatni szárnyait, ám a színésznőnek az igazi áttörésre még pár évet várnia kellett, az első nagy sikerét ugyanis az 1960-as, Anthony Perkinsszel közös alkotásában, a Tall Story-ban érte el. Ezt követően újabb és újabb ígéretes szerepek találták meg, hamarosan megkapta a legjobb fiatal színésznek járó Golden Globe-díjat, karrierje pedig megállíthatatlanul robogott a csillagos ég felé. Az immáron 84 éves filmsztár életének legnagyobb mérföldköveit és kivételes szakmai érdemeit még hosszan lehetne sorolni, hiszen az évek során számos díjnyertes alkotás született a főszereplésével, ám a korát meghazudtoló, ikonikus díva nemcsak a filmipar alakulására, hanem a nők helyzetének javulására és az egészségtudatosság megreformálására is hatalmas befolyással bírt – igaz, utóbbival sokáig neki is meggyűlt a baja. Ma már egy öntudatos, határozott és erős nőként tündököl, valahányszor felbukkan a mozivásznon vagy a vörösszőnyegen, azonban csak komoly küzdelmek és belső vívódások árán jutott el idáig. Legnagyobb megpróbáltatásai mind az édesapjával való viszonyában gyökereztek, Henry Fonda ugyanis nagy szerepet játszott abban, hogy a lánya kamaszként rossz útra tért. További részletek a galériában!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyolcvanas éveit taposó Jane Fonda fantasztikus formában van: elegáns, stílusos és gyönyörű, no meg persze elképesztően karcsú is. A 60-as és 70-es években a Barbarella című film után igazi szexszimbólumként tekintettek rá, és még ma is sok huszonéves megirigyelheti az alakját, ám szívfacsaró oka van annak, miért néz ki úgy, ahogy.
Kattints a további képekért!

Radics Gigi sosem szorongott amiatt, hogy nem nyerte vissza azonnal a szülés utáni alakját. Időt adott magának, és szép lassan, a saját tempójában megszabadult a feleslegtől.

Leadfotó: Kurt Krieger/Corbis via Getty Images

Oldalak