Megszűnik Jakupcsek Gabriella műsora, de hamarosan új produkcióval tér vissza a tévés

A Jakupcsek Plusz lekerül az ATV képernyőjéről, de a tévénézők hamarosan ismét találkozhatnak a közkedvelt műsorvezetővel.

Jön a Jakupcsek Night

Megszűnik Jakupcsek Gabriella népszerű műsora, a Jakupcsek Plusz az ATV-n - jelentette be Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója. A Media-Digital Hungary Cabrio konferencián a szakember azt is elmondta, hogy bár az 58 esztendős műsorvezetővel a megszokott formában már nem találkozhat a nagyközönség, Jakupcsek nemsokára visszatér majd az ATV képernyőjére. Az új produkcióról, melyet Jakupcsek Nightra kereszteltek, egyelőre még csupán annyi derült ki, hogy egy könnyedebb-közvetlenebb, a felhőtlen szórakoztatást célzó produkció lesz. Az ATV később jelenti majd be a további részleteket.

Jakupcsek Gabriella egyébként 2018 őszétől dolgozik az ATV kötelékében. Korábban, 1990 és 1999 között a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetőjeként és kulturális rovatvezetőjeként tevékenykedett. 2000 óta dolgozott a TV2-nél, 1998 és 2002 között pedig a Danubius Rádióban is feltűnt: a Cappuccino tripla című műsort vezette. 2011-től a köztévénél folytatta munkáját, mígnem 2015-ben felmondtak neki. A Jakupcsek Plusz című közérzeti talk-show-t már évek óta vezette az ATV-n.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2