Sztárok

Rá sem lehet ismerni: Így nézett ki régen a milliárdos Jákob Zoltán, az új Nagy Ő - Már akkor is Rihannával összebújva fotózkodott

Nemrég röppent fel a hír, hogy Jákob Zoltán lesz az új Nagy Ő.

Rá sem lehet ismerni

A hír kapcsán Jákob most a média fókuszába került és ahogy az lenni szokott, mindenki igyekszik több információt megtudni a leendő Nagy Ő-ről. Most előkerült pár régi képe, amin szinte rá sem lehet ismerni.

Jákob lesz az első Nagy Ő, aki nem celebritásként, hanem üzletemberként keresi majd a szerelmet. A Crystal Nails alapítója ugyanis Magyarország 37. leggazdagabb embere.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.