Jack Nicholson túltolta Joker szerepét: Teljesen kiakasztotta kollégáit a forgatáson

Jack Nicholson az 1989-es Batman forgatása alatt is bebizonyította, hogy nem könnyű vele bánni. Ezt a rendező, és Michael Keaton is kiszúrta.

Még mindig az ő Joker alakítását tartják az egyik legjobbnak

Először Superman dobbantott nagyot a filmvásznon 1978-ban, de aztán jött az 1989-es Batman, ami Tim Burton egyedi stílusával keverve igazi mestermű lett. Ha azt hinnénk, ennyi év után nem érdemes pótolni, akkor nagyon tévedünk.

Michael Keaton is nagyon jó Batmanként, de Jack Nicholson Jokere valóban frenetikus. Persze valahogy minden Joker más, mivel Heath Ledger, vagy éppen Joaquin Phoenix is egyedi reflektorfénybe tudta helyezni a DC legismertebb főgonoszát.

Pedig Jack Nicholsonnal nem könnyű együtt dolgozni. A galériánkban megmutatjuk, a népszerű színész miket művel a Batman forgatása alatt.

Jack Nicholson nem csak a filmben, hanem a forgatások alatt is kóstolgatta Batmant. Nem csoda tehát, hogy Michael Keatonnek is odaszúrt anno.
Kattints a további képekért!

A sztárcsemete még csupán 33 éves, de már rendezőként és színésznőként is kipróbálta magát a filmiparban.

Leadfotó: Warner Bros.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!