Sztárok

Istenes Bence: Mindenkinek kötelezővé tenném, hogy pszichológushoz járjon

Az UNICEF Magyarország hazai celebritások gyermekkorát feltérképező podcastsorozatának legújabb vendége a közismert televíziós, Istenes Bence volt, aki Mészáros Antóniával gyermekkorról, szorongásokról, vágyakról, családalapításról beszélgetett.

Gyermekei születése révén vált igazi felnőtté

Így lettem címmel indított hazai celebritások gyermekkorát feltérképező podcast- és videósorozatot az UNICEF Magyarország. A sorozat második vendége a közismert magyar műsorvezető, Istenes Bence volt, aki Mészáros Antóniával gyermekkorról, szorongásokról, vágyakról, családalapításról és jövőbeli céljairól is beszélgetett. Istenes felidézte, hogy szülei hatéves korában váltak el, ezt követően költözött Németországba. Örökmozgó, eleven, kíváncsi és hihetetlenül energikus gyermekként emlékszik vissza korábbi önmagára. "Mindig is szerettem a dolgok határán evickélni, szerettem, ha nekem megvolt a kis szabadságom" - mesélte a 34 esztendős médiaszemélyiség, akit már tizenéves korában beszippantott a televíziózás világa - főként édesapja, Istenes László műsorvezető révén. Így aztán már igencsak fiatalon kamerával rögzítette a világ eseményeit, tehetségkutató műsorok házigazda-szerepébe képzelte magát, és mindeközben tudatosan, hatalmas lelkesedéssel készült a pályára.

Istenes a műsorban azt is elárulta, hogy voltaképpen akkor ért véget a gyermekkora, amikor világra jöttek a saját gyermekei is. Öt-hat évvel ezelőtt például még könnyelmű, boldog életet élt műsorvezetőként, élvezte a hírnevet és az azzal járó kiváltságokat, mostanra azonban már felnőtté érett. Ehhez azonban egy szívszorító családi tragédia is "szükségeltetett."

Lapozz, tudd meg, milyen tragédia változtatta meg Istenes Bence életszemléletét!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.