Sztárok

Radics Gigi: „Ők segítenek nekem abban, hogy végig tudjam csinálni azt, amiben most vagyok” – Interjú

Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen mesélt nekünk, de sok más izgalmas téma is szóba került. Interjú.

Izgalmas időszakon van túl

A Femcafe.hu immár ötödik alkalommal kereste azokat a hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára – a kampány alatt több mint 100 ezer szavazat érkezett, de hogy a jelöltek közül végül ki kapta a legtöbbet a kategóriájában, az a november 29-i Inspiráló Nők Estje gálán derült ki a Magyar Zene Házában. Ahogyan az már a korábbi évekre is jellemző volt, a színvonalas rendezvényt ezúttal is különleges sztárfellépők produkciói színesítették – Radics Gigi, aki nem először vett részt a gálán, idén Veres Mónika Nikával adott elő egy csodaszép duettet. Az aranytorkú énekesnők most először léptek színpadra együtt, választásuk pedig Beyoncé Listen című dalára esett, amellyel mindenkit elkápráztattak. A gála előtt Gigivel beszélgettünk, aki az előkészületekről és az elmúlt hetek izgalmairól is mesélt nekünk, de szó esett arról is, hogyan élte meg, miután múlt szombaton búcsúznia kellett a Dancing with the Stars-tól. „A mindennapok során a kislányomból és a családomból merítek erőt, ők nekem a legfontosabbak, és ők segítenek nekem abban, hogy végig tudjam csinálni azt, amiben most vagyok” – fogalmazott a híresség. A nem mindennapi eseményről tévéfelvétel is készült; a teljes gálaműsort, így Gigiék produkcióját is megtekintheted a SuperTV2 csatornáján 2023. december 9-én, 9.55-kor!

A teljes beszélgetést az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Femcafe idén is népszerű sztárokkal és meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket november 29-én a Magyar Zene Házában. A gálaest hangulatát többek között zenei produkciók is különlegessé tették, a műsorvezetők pedig ezúttal Gönczi Gábor és Nagy Réka voltak – előbbit a helyszínen arról kérdeztük, ki az életében a női példakép, és mit szólt ahhoz, amikor felkérték őt a házigazda szerepére.

Leadfotó: Femcafe.hu/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!