Így néz ki most a Született feleségekből Gabrielle és Carlos „kislánya”

A Juanita Solist alakító színésznő gyönyörű nővé cseperedett!

Juanita nem kislány többé...

Madison De La Garza – aki egyébként Demi Lovato féltestvére – alakította annak idején a népszerű sorozat, a Született feleségek gyerekkarakterét. Annak idején Juanita Solisként ismerhette meg a világ Madison De La Garzat, aki mostanra gyönyörű felnőtt nővé érett.

Az akkor duci kislány az 5. évadtól alakította mindössze 7 évesen Gabrielle és Carlos kislányát. Minden idők egyik legnépszerűbb sorozata befejeztével is folytatta a színészkedést, napjainkban azonban inkább youtuberként és rendezőként tevékenykedik.

A 20 éves színésznő most lehengerlő külsejével biztosan meglepi azokat, akik utoljára a 2000-es években látták a színésznőt a képernyőn.

Íme!

Forrás: Blikk

Tizennyolc éve indult a sikertörténet, és lassan 10 éve már, hogy véget is ért. A Dr. House főszereplője néhány hete már a 63-at töltötte, és bizton állítjuk, a Nyugati téren te is elmennél mellette.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.