Sztárok

A napra lehet nézni, de Jack Nicholson lányára nem: a 33 éves Lorraine szépségére nincsenek szavak - Fotók

A sztárcsemete még csupán 33 éves, de már rendezőként és színésznőként is kipróbálta magát a filmiparban.

Csodás géneket örökölt a szüleitől

Jack Nicholson számos nővel folytatott kapcsolatot élete során, így aztán nem csoda, hogy nem annyi gyermeket nemzett, mint egy hétköznapi édesapa. Van azonban két csemetéje, akik különösen közel állnak a három Oscar-díjas világsztár szívéhez: az egyikük az 1992-ben született Raymond Nicholson - aki gyakran tűnik fel édesapja oldalán kedvenc kosárlabdacsapatuk, a Los Angeles Lakers meccsein -, a másikuk pedig Ray 1990-ben született nővére, Lorraine. Mindkét sztárcsemete követte édesapját a színészi hivatásban, ám a mesés szépségű Lorraine az elmúlt években a kamera túloldalán is kipróbálta magát: bizony - a most 86 éves Nicholsonhoz hasonlóan - rendezőként is megcsillogtatta nem mindennapi tehetségét. A fiatal nő ráadásul remek géneket örökölt Jacktől és édesanyjától, Rebecca Broussard színésznőtől, ami szintén nem hátrányos tulajdonság a színészi pályán.

Ki hinné, hogy Lorraine idén már 34 esztendős lesz?
Kattints a további képekért!

Csak kevesen tudják, hogy a híres sztárszakácsnak van egy lánya, Alexis, aki nem csupán hajszínét, de vonásait tekintve is rendkívüli módon hasonlít édesanyjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!