Sztárok

Miből lesz a cserebogár? Hírességek, akik lesöpörték a trónról A-listás sztárszüleiket

A legnagyobb sztárok gyerekei előtt rengeteg ajtó nyitva áll, s bár sokaknak rengeteget segített a biztos háttér, több olyan hírességet is megemlíthetünk, akiket ma már nem csupán a családjuk miatt ismerhetünk.

Brillíroznak a szakmában

A hollywoodi sztárok gyermekeinek élete nem könnyű, hiszen a nyilvánosság minden lépésüket árgus szemekkel követi, az állandó médiaérdeklődés miatt pedig nincs magánéletük. Ráadásul azokat, akik szintén színészi pályára akarnak lépni, óhatatlanul összehasonlítják híres felmenőikhez, ami nem kis nyomást helyez rájuk – sokan éppen emiatt válhatnak a drogok és az alkohol rabjaivá, ezzel pedig azonnal a bulvárlapok címlapján találhatják magukat. Szerencsére azonban vannak pozitív példák is, akik szüleikhez hasonlóan bravúros karriert futottak be, sőt: sikerült teljesen kikerülniük az árnyékukból, és túl is nőtték a legendákat. Galériánkban ezeket a sztárcsemetéket mutatjuk be:

Az Éjféli cowboy és a Hazatérés című alkotások sztárja, az Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas John Voight rengeteget tett le az asztalra kivételes karrierje során, példáját pedig lánya, Angelina Jolie is követte. A színésznő édesapjához hasonlóan begyűjtötte az előbb említett elismeréséket, emellett rendezőként is megcsillogtatta tehetségét.
Kattints a további képekért!

Sok olyan szerencsés van a legnagyobb világsztárok között, akinek sosem kellett megtapasztalnia a nélkülözést, épp ellenkezőleg.

Leadfotó: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle