Sztárok

Abszurd dolgot állít Harry: a herceg szerint Károlynak egy bizarr okból kifolyólag kellett még egy fiú Vilmos mellé

Ennyire valószínűtlen állítás talán még soha nem hangzott el a herceg szájából.

Dagad a botrány

Harry memoárjának, a Spare-nek megjelenésével az egész világ már napok óta arról cikkez, miket állít a herceg életrajzi könyvében, hiszen elhangzott a könyvben jó pár botrányt kavaró kijelentés. Harry elárulta benne például, hogy Vilmos egyszer szó szerint rátámadott a vita hevében, de szó esik benne Kamilláról is, aki a herceg szerint egy „gonosz nőszemély”, aki tönkretette szülei házasságát, éppen ezért bátyjával együtt szinte könyörögtek annak idején apjuknak, Károlynak, hogy ne vegye feleségül Kamillát. Drámai leleplezésekből tehát nincs hiány a könyvben, ám akad egy olyan részlet benne, amire szinte mindenki felvonja a szemöldökét, mondván ez már-már bizarr, kissé talán túlzás is. Harry ugyanis azt állítja, hogy ő csak egy bizarr okból kifolyólag születhetett meg: egyrészt kellett egy tartalék a trón érdekében, ha Vilmossal történne valami, de egy másik értelemben vett tartalékként is használták volna őt, ha úgy hozza a sors…

Harry tehát nem véletlenül adta a Tartalék címet könyvének: a herceg szerint ez egy becenév, amit még apja aggatott rá születésekor. „20 éves voltam, amikor először hallottam a történetet arról, amit apám állítólag a születésem napján mondott anyámnak. Szavai akkor a következők voltak: „Nagyszerű! Adtál nekem egy örököst és egy tartalékot is. A munkám el van végezve”. Vicces, nem igaz?” – írja memoárjában a herceg magyarázatképp.
Kattints a további képekért!

Kamilla a hírek szerint megdöbbent mostohafia állításain, miszerint a „ő egy gonosz nő, aki tönkretette szülei házasságát”.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).