Sztárok

Nem Meghan Markle az egyetlen: ezért a nőért rajong feleségén kívül Harry herceg

Természetesen hűtlenségről vagy megcsalásról szó sincs, az azonban tény, hogy Harry szívében Meghanon és kislányukon, Lilibeten kívül egy másik nő is hatalmas részt foglal el.

Rajongásig szereti ezt a nőt, akitől minden szeretetet megkap

Harry nőkkel és a nőkhöz való viszonya igencsak érdekesen alakult az évek során: első „kapcsolata” természetesen édesanyjával volt a gyengébbik nem képviselői közül, akivel rendkívül szoros viszonyt ápolt, ám túl korán, idő előtt elveszítette őt. Ott volt aztán persze a néhai Erzsébet királynő is, aki Harry nagymamájaként mindig megbocsátott a hibát-hibára halmozó hercegnek, mint uralkodó azonban próbálta neki folyamatosan megmutatni a helyes utat. Harrynek időközben akadtak komoly és kevésbé komoly kapcsolatai is fiatal évei alatt, amelyek mind hatással voltak rá és formálták őt, ahogy egyébként Kamilla és Katalin hercegné is – utóbbival hihetetlenül jó barátok voltak, míg nem jött a képbe Meghan Markle, akit a herceg végül feleségül is vett. Házasságukkal aztán Harry szép lassan elhidegült a saját családjától, és elzárkózott az egykor imádott, fontos emberektől, ma pedig már jórészt senkije sincs két gyermekén és Meghanon kívül, akire számíthat. Vagy mégis? Nos, a pletykák szerint van még egy nő a herceg életében, akit a rajongásig szeret, és akihez az elmúlt években rendkívül közel került Harry. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Mint azt egy jó ideje tudni lehet már, Harry szinte senkivel sem tartja a kapcsolatot és ápol jó viszonyt a királyi családon belül, csak unokatestvérével, Eugénia hercegnővel, aki a pletykák szerint próbálja kibékíteni a herceget és a famíliát, mint Harry egyetlen szövetségese.
Kattints a további képekért!

2018-as, Harryvel való esküvője után Meghan egy kéréssel fordult Erzsébethez, a néhai uralkodó azonban nem valósította meg a hercegné álmát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.