Sztárok

A rákbeteg Károly királyt meglátogató Harry szívesen találkozott volna Vilmossal, bátyja reakciója azonban még őt is sokkolta

Sokan abban reménykedtek, hogy az évek óta tartó testvérviszály III. Károly betegágyánál végre véget érhet, azonban mindez hiú ábrándnak bizonyult.

Harry nyitott lenne a békülésre

Miután tudomására jutott, hogy édesapja, III. Károly brit király daganatos betegséggel küzd, Harry sussexi herceg azonnal Angliába sietett, hogy személyesen biztosítsa támogatásáról a 75 esztendős uralkodót. Amikor mindennek híre ment, a királyi család tisztelői azonnal reménykedni kezdtek: Károly beteágyánál talán véget érhet az évek óta húzódó testvérviszály, s Harry és Vilmos eláshatják a csatabárdot. Nos, a legfrissebb hírek szerint Sussex hercege nyitott is volt egy találkozóra, sőt a Daily Mail úgy tudja, a testvérpár egy közös barátja, Mark Dyer is megpróbált egyfajta közvetítői szerepet betölteni Károly király békétlen fiai között.

Harry mindössze 45 percet töltött édesapjánál, s nem is valamelyik királyi rezidencián éjszakázott, hanem kivett egy szobát egy luxushotelben.
Kattints a további képekért!

A brit uralkodón nemrégiben rutinműtétet hajtottak végre, méghozzá prosztatamegnagyobbodás miatt. Ezután derült fény Károly király súlyos betegségére.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.