Sztárok

A nyilvánosság előtt alázta porig Harry-t a királyi család - a herceg rajongói a közösségi médiában dühöngenek

A Twitter forrong: Sussex hercegének tisztelői bocsánatkérést követelnek a brit királyi család tagjaitól.

Nincs remény a békülésre

Harry herceg és a brit királyi család viszonya az utóbbi években hallatlanul elmérgesedett. A konfliktus nyitányát az úgynevezett Megxit jelentette, vagyis Harry és neje, Meghan Markle távozása a családból, majd következett a herceg Tartalék című botránykönyve, mely terhelő állításokat tartalmaz Vilmos hercegre, Károly királyra és Kamilla királynére nézvést is. Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy a trónörökös szóba sem áll az öccsével, és III. Károly sem találja a közös hangot békétlenkedő kisebbik fiával. Jóllehet az utóbbi időben egyre többször olvashatunk arról, hogy Károly király és Harry a kompromisszum lehetőségét keresik, ezek egyelőre csak bizonytalan tapogatózások, és most még megjósolni is lehetetlen, hogy apa és fia valaha is eláshatja-e a csatabárdot. Sőt, az udvar és a család Montecitóba szakadt ága közti feszültség egyre csak mélyül és mélyül...

A brit királyi család nemrég megrendezte a Festival of Remembrance nevű, az Egyesült Királyságból és a Nemzetközösségből származó elesett katonák emléke előtt tisztelgő eseményt, Harry azonban még meghívót sem kapott - állítja az Express.
Kattints a további képekért!

Tényleg megpecsételődött volna a sussexi hercegi pár házassága? A Vanity Fair egykori szerkesztője nem jósol fényes jövőt nekik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...