Tényleg ez a férfi lenne Harry herceg apja? Íme az igazság a pletykák mögött

A mai napig számos teória szól arról, hogy Harry apja nem Károly herceg, hanem James Hewitt, akire Diana fiatalabbik fia rendkívül hasonlít.

Összeesküvés elmélet vagy valóság?

Harry herceget mindenki Diana és Károly fiaként emlegeti, ahogy testvérét, Vilmost is: ám míg Vilmos számos fizikai hasonlóságot mutat Károllyal, addig valljuk be, Harry nem igazán ütött az apjára, sőt mi több, kinézetének szinte köze sincs hozzá. Tekintve ezt, valamint azt, hogy Dianának köztudottan viszonya volt házassága alatt másokkal, köztük egy James Hewitt nevű férfival is, az emberekben sokszor felmerült már az évek alatt, hogy Harry herceg apja talán tényleg nem Károly, akinek az apaságát megkérdőjelezi a világ. Nos, galériánkban megpróbáljuk lerántani a leplet a pletykákról azok alapján, amit tudni lehet Diana egykori szeretőjéről, James Hewittről.

Az összeesküvéselméletek szerint egyáltalán nem véletlen, hogy Harry nagyon hasonlít külsőleg Hewittre, Diana egykori lovasoktatójára. A vörös haj stimmel, alapvetően pedig szinte ugyanúgy néz ki a két férfi, valamint köztudott, hogy Diana 1986-ban, mindössze két évvel Harry herceg születése után kezdett viszonyba Hewittel, kettejük kapcsolata pedig öt évig tartott, amit a hercegné 1995-ben a nyilvánosság előtt is felvállalt.
Kattints a további képekért!

A film premierjét nemrég újra el kellett halasztani, de legalább a forgatási munkák csúszása miatt nem kell többet aggódni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak