Sztárok

Borzalmas, mi történt Harry gyönyörű exével: a herceg egykori szeretője saját kezével vetett véget az életének

Caroline Flack neve is felmerült nemrégiben a londoni legfelsőbb bíróságon, ahol szerdán Harry azért jelent meg, hogy tanúskodjon a brit Mirror Group Newspapers (MGN) ellen indított per során.

Nem volt hosszúéletű a kapcsolatuk

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk már korábban, nemvárt lépésre szánta el magát Harry: a herceg pert indított a Mirror Group Newspapers ellen a londoni legfelsőbb bíróságon azzal az indokkal, hogy a brit bulvárlapok többször is jogtalanul lehallhatták a telefonját, ezáltal pedig magánjellegű információkhoz jutottak, melyeket a nyilvánosságnak is továbbadtak. A tárgyalás során felmerült Harry több exbarátnőjének neve is: a herceg állítja, hogy Chelsy Davy-vel való kapcsolata például épp a pletykalapok miatt ért véget, de szóba került a tragikus sorsú Caroline Flack neve is, akiről Harry csak ritkán nyilatkozik. A gyönyörű brit műsorvezető ugyanis 2020-ban váratlanul öngyilkos lett, ám pár évvel korábban rövid ideig egy párt alkotott Károly és Diana fiatalabbik fiával. Nos, Harry szerint a brit lapok Caroline telefonját is lehallgatták, amihez egyáltalán nem volt joguk – galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry úgy véli, a lapok abban az időben is lehallgatták a telefonját, amikor épp Flackkel beszélt: szerinte ezért történhetett meg, hogy egy alkalommal a paparazzik már azelőtt a randevújuk helyszínére értek, mikor ők még ott sem voltak a helyen, ahol végül eltöltöttek egy romantikus éjszakát.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege pert indított a Daily Mirror nevű brit lap kiadójával, a Mirror Group Newspapers-el (MGN) szemben, a tárgyalás nyitónapján pedig ő maga is megjelent, és órákon át sorolta, mit vétett ellene éveken át a sajtó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...