Sztárok

Harry herceg kőkemény ultimátumot intézett édesapjához: csak ebben az esetben fogadná vissza a szívébe Károly királyt

Az egész világ Sussex hercegéről beszél: a 38 esztendős Harry Tartalék című botránykönyvével egy csapásra újra a figyelem középpontjába került. Egy friss interjújában a brit királyi család népszerű tagja azt is elárulta, milyen feltételhez köti, hogy újra visszafogadja a szívébe édesapját, III. Károlyt.

Harry herceg felkavarta az állóvizet: a Tartalék már debütálása pillanatában botránykönyv lett

Ahogy az várható volt, Harry sussexi herceg memoárkötete, a Spare (Tartalék) már megjelenése időpontjában hihetetlen népszerűségre tett szert: a botránykönyvet viszik, akár a cukrot, hiszen mindenki kíváncsi a brit királyi család "viselt dolgaira". A régóta "különutasnak" számító, a monarchiához fűződő kötelékeit egyre nagyobb lelkesedéssel tépdeső-ritkító Harry a könyvben annak rendje és módja szerint kitálal a famíliájáról, a világsajtó és a szenzációra éhes nagyközönség pedig már hosszú napok óta a legkínosabb részletekről beszél. Mindenki sejtette, hogy a Tartalék nagyot fog majd szólni, de azt talán senki sem hitte volna, hogy Harry ennyi övön aluli ütést visz majd be a családjának. A herceg nemrégiben a Telegraph újságírójának nyilatkozott a Tartalékról, s a beszélgetés során több izgalmas részletről is lerántotta a leplet: elárulta például, milyen feltétellel bocsátana meg édesapjának, III. Károlynak és idősebb fivérének, Vilmos walesi hercegnek.

Nos, kellőképp felcsigáztunk? Akkor lapozd fel galériánkat a folytatásért!

Harry a Telegraphnak elmondta: eredetileg 800 oldalasra tervezte a Tartalékot, de bizonyos okokból kifolyólag a felére szűkítette a memoár terjedelmét.
Kattints a további képekért!

Szinte lehetetlen különbséget tenni a két nő között, bár sokak szerint Meghan sokkal természetesebb és szebb – te mit gondolsz?

Leadfotó: Samir Hussein / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).