Sztárok

Egy briliáns elme - portré Halyna Hutchins operatőrről, akit Alec Baldwin lelőtt

Ambiciózus volt, tehetséges, az adrenalin és az alkotásvágy hajtotta előre, de sajnos a sors nem adott neki hosszú életet. Portré Halyna Hutchins operatőrről, akit a 63 éves hollywoodi színész, Alec Baldwin lőtt le egy filmforgatáson.

Oknyomozó újságíróként kezdte

Szinte az egész világ a Rust című westernfilm forgatásán történt tragédiáról beszél: ahogy arról a Femcafe.hu is beszámolt, a produkció munkálatai során Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtte a 41 éves vezető operatőrt, Halyna Hutchinst, de a rendezőt, a 48 esztendős Joel Souzát is megsebesítette. Őt azóta kiengedték a kórházból, Hutchins azonban belehalt sérüléseibe.

De ki is ez a tehetséges ifjú operatőr, akiről most mindenki suttog? Elmondhatatlanul tragikus, hogy Halyna Hutchinst halálhíre tette világhírűvé, pedig a tragikus balesetet követő beszámolók szerint káprázatos, szikrázó tehetség volt, akit nemcsak ambíciói, de fékezhetetlen alkotásvágya és az adrenalin is hajtott. Valószínű, hogy saját szakmája csúcsára érkezhetett volna, ha a végzet nem szól közbe.

Halyna 1979-ben született Ukrajnában, és egy szovjet katonai támaszponton, a sarkkörön töltötte gyermekkorát, majd Kijevben belekóstolt az újságírói szakmába. Egy ideig oknyomozó újságíróként kereste kenyerét, a Kelet-Európával foglalkozó brit dokumentumfilmesek stábjában helyezkedett el. Ezután Los Angelesbe költözött, az Amerikai Filmintézet Konzervatóriumában 2015-ben végzett, majd lassan megvetette a lábát Hollywoodban.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...