Sztárok

Merész képeket posztolt Halle Berry: az 56 éves színésznő pucérra vetkőzve fotózta magát

Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót, melyeket Instagram követőivel is megosztott.

Fülledt képeket tett közzé

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Halle Berry simán letagadhatna akár 10-15 évet is a korából: a színésznő éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt, szépségével pedig ma is elvarázsolja a férfiakat – mindezt ráadásul úgy sikerül elérnie, hogy sosem feküdt kés alá. Arcán sehol egy ránc, az alakja pedig az idő múlásával egyre dögösebb, így teljesen jogosan érzi azt, hogy nincs mit takargatnia a testén. Bármilyen szerelésben jól érzi magát, sőt meztelenre vetkőzve is teljesen ki van békülve önmagával – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nemrég zuhanyzás előtt készített magáról néhány fotót a fürdőszobai tükörben, és még attól sem riadt vissza, hogy az eredményt megmutassa a nagyvilágnak:

Halle Berry 56 évesen is csúcsformában van, amit többek között a tudatos táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak köszönhet, no meg annak, hogy hosszú ideje helyes, valamint rendszeres bőrápolási rutint követ.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 56 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.