Sztárok

Szívszorító döntést hozott György herceg Harryvel és Meghannal kapcsolatban: így határozott a kis trónörökös

Bár senki sem kérte Györgytől, hogy meghozza ezt a komoly és súlyos döntést, a herceg mégis hihetetlen lépésre szánta el magát azért, hogy segíthessen apjának és anyjának.

Szülei számára a legfontosabbak

Idén júliusban lesz 11 éves Katalin és Vilmos legidősebb gyereke, a jövendőbeli király, György herceg, akin már most jól látni, milyen jellem is valójában. A trónörökös örökölte apja komolyságát és tartását, így valószínűleg nem ő lesz a család következő fekete báránya, hiszen György pontosan tudja, milyen komoly feladat vár rá a jövőben: már egészen pici kora óta arra készítik őt fel, hogy egy nap elfoglalhassa méltó helyét a trónon. Ez persze rengeteg áldozattal jár, melyeket a herceg valószínűleg még fel sem fog, az azonban biztos, hogy tudja, hol a helye, és kik mellett kell állást foglalnia, ha a családban tombol a dráma. Éppen ezért nemrégiben György egy fontos elhatározásra jutott Harryvel és Meghannal kapcsolatban, ami Dr. Tessa Dunlop királyi történész és szakértő szerint mindent megváltoztathat.

Dr. Tessa Dunlop szerint bár György még csak egy gyerek, van annyira érett és okos, hogy érzékelje a körülötte zajló eseményeket és drámai történéseket. Éppen ezért tisztában van azokkal a változásokkal, amelyek családján belül történtek az elmúlt években, így például azt is pontosan tudja, hogy Harry és Meghan már nincs olyan viszonyban a famíliával, mint annak idején.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceget meglehetősen összezavarta az elmúlt pár nap, amit felesége, Katalin nélkül volt kénytelen tölteni, az elkövetkezendő hetek pedig még nagyobb kihívást jelentenek majd a trónörökös számára a szakértő szerint.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...