Emlékszel még a Grace klinika szívtiprójára? Így néz ki ma az 56 éves Patrick Dempsey, a sorozat Dr. Derek Shepherdje

Akkor és most – ez a mondat bizony az idő múlását jelképezi, ami pedig nem kíméli a sztárokat sem: Patrick Dempsey például épp ma lett 56 éves, de neki szerencséje van, ugyanis közel a hatvanhoz sármosabb, mint valaha.

Mit sem fog rajta az idő vasfoga

Az öregedés bizony megrémíti az embereket, hiszen az idő múlásával mindannyian változunk: a nők szépsége kopik, a férfiak jóképűsége pedig a múlté lesz – nos, ez csupán az általános szabály, de ez alól mindig vannak szerencsés kivételek. Mint mondják, egy férfi olyan, mint a jó bor: a korral csak nemesedik. Igaz ez például Brad Pittre, Leonardo DiCaprióra vagy éppen David Beckhamre, de Patrick Dempseyre legalább annyira illik a mondat, mint az előbb felsoroltakra. A színész ugyanis a minap lett 56 éves, de közel a hatvanhoz is remekül néz ki: sármossága nem fakult az évek során, sőt mi több, talán helyesebb, mint valaha. Ha nem rémlik, hogyan is nézett ki egykor a Grace klinika című sorozat szívtiprója, engedd meg, hogy felelevenítsük emlékezeted: galériánkban mutatjuk, milyen volt Dr. Derek Shepherd akkor és most.

Íme Patrick Dempsey még egészen fiatalon, karrierje kezdetén – akkor még senki sem gondolta volna, hogy pár év múlva óriási sztár lesz a Grace klinikának köszönhetően, de azért már ekkor is látszott, hogy bizony remek géneket örökölt.
Kattints a további képekért!

Bár nem tűnik egy romantikus alkatnak, mégis karácsonykor jegyezte el gyönyörű szerelmét és gyermeke édesanyját, akivel kilenc éve alkotnak egy párt. Még idén újra bekötik a 62 éves Simon Cowell fejét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak