Sztárok

Rájuk ismersz? 41 éve mutatták be a mozikban az ikonikus filmet: ennyit változtak mostanra az az E.T., a földönkívüli sztárjai

Az E. T., a földönkívüli című film a bemutatása után szinte azonnal hatalmas siker lett az Egyesült Államokban az egész világon, ma pedig már igazi klasszikusként emlegetjük; de vajon hogyan néznek ki napjainkban az ikonikus alkotás szereplői?

Akkor és most

Nincs olyan ember a földön, aki ne ismerné a Steven Spielberg által rendezett, mostanra legendássá vált sci-fit, az E.T., a földönkívüli című mozit, amely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend mind a mai napig. A történet szerint egy este űrlényekkel teli űrhajó landol egy amerikai kisvárosban, ám a titokzatos látogatók megrémülnek az emberi zajtól, s inkább menekülőre fogják – ám az egyik furcsa kis lényt, E.T-t véletlenül ott felejtik, akit egy Elliott nevű kisfiú talál meg a kertben. A két magányos lény, az apa nélkül nevelkedő gyermek és a hátrahagyott űrlény összebarátkozik egymással, s mindent megtesznek azért, hogy a kedves földönkívüli hazajusson a saját bolygójára. Nos, a közkedvelt alkotás 1982-ben debütált, azóta pedig természetesen a szereplőkkel is sok mindent történt, így nem csoda, hogy mostanra rengeteget változtak. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néznek ki 41 évvel a megjelenés után a film sztárjai:

Drew Barrymore, mint Gertie
Kattints a további képekért!

Emlékszel még az Alkonyatra? A népszerű filmsorozat meghódította az egész világot, a színészeknek pedig hatalmas népszerűséget szerzett; de vajon mennyit változtak az elmúlt több mint 10 évben?

Leadfotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.