Alaposan megváltozott: így néz ki ma a Baywatch egykori bombázója, az 52 éves Erika Eleniak

Egykor még őt tartották az egyik legnagyobb szexszimbólumnak, mára azonban szinte rá sem ismerni a teletetovált színésznőre.

Playboy-lányból tetovált anya

Szinte minden ember emlékezetében tisztán él Erika Eleniak, mint Shauni Mclain, a Baywatch sorozat szexi szőke bombázója, aki az ikonikus piros fürdőruhában minden epizódban elképesztően festett, így az sem véletlen, hogy hamar a férfiak kedvencévé vált – milliók rajongtak érte. Megfogó, ragyogó kék szempár, belőtt frizura, tökéletes test – mindez abszolút igaz volt a színésznőre, aki 1989-ben kapta meg a nagysikerű sorozatban az egyik főszerepet, de előtte még a Playboy-magazinban is megjelent róla egy kép, így a hírnév szinte borítékolható volt számára. 1992-ig szerepelt a Baywatchban, aztán az ő helyére érkezett Pamela Anderson, de Erika nem tűnt el a süllyesztőben, legalábbis akkor még. Ma már 52 éves is elmúlt, a mozivásznon pedig nemigen látni őt, inkább anyaként áll helyt napjainkban, ám mindezt igazi vadócként teszi. A színésznőre az évek alatt jó pár tetoválás került, haja is rövidebb lett, és felszedett pár kilót – van azonban, ami nem változott, tekintete például ma is ugyanolyan elszánt és szexi, mint egykor. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma Erika Eleniak!

Erika Eleniak Amerikában aratott elsöprő sikert, ám édesapja ukrán, anyja pedig észt-német származású volt, így nem meglepő, hogy igazán karakteres felnőtt nő lett belőle, akinek arca szinte első látásra megjegyezhető.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak