Sztárok

Valójában ezért lépett vissza Emma Watson a színészkedéstől: a Harry Potter sztárjának élete teljesen megváltozott

Emma Watson őszintén beszélt a visszavonulásáról.

Új pályát választott

A Harry Potter című filmsorozat elképesztő sikereket hozott Emma Watsonnak, ám ezután viszonylag kevés alkotásban láthattuk őt. A színésznő a Kisasszonyok című filmben való szereplése után 2019-ben visszalépett a színészkedéstől. Egy új interjúban a Vogue-nak elmesélte, hogy miért hagyta ott a filmipar ezen szegmensét, és azt is elárulta, hogy jó döntés volt-e ez a részéről.

„Annyira örülök, hogy megtettem” - mondta a lapnak, hozzátéve: „mert most úgy érzem, hogy megvan a saját hangom és kreatív terem, valamint szuverenitásom, és ezt korábban nem éreztem - független lettem.” Azonban a sztár nem bánja, hogy időt szánt arra, hogy kitalálja, mit is szeretne valójában csinálni. „Nagyon örülök, hogy engedtem, hogy a dolgok kicsit rendetlenek legyenek egy ideg, és tényleg megengedtem magamnak, hogy ne tudjam mi következik, mert az a cél, ahova eljutottam, azt nem cserélném el semmire” - mondta.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Instyle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.