Donald Trump ritkán látott exneje egy igazi természetes bombázó: sokak szerint Melania a nyomába sem érhet

A korábbi amerikai elnök háromszor házasodott: első, valamint jelenlegi felesége is egy modell, második neje azonban színésznő, akiről általában jóval kevesebb szó esik, mint Ivanáról vagy éppen Melaniáról – pedig rá is érdemes egy pillantást vetni.

Az elnök nejei

Donald Trump közel sem csupán arról ismert, hogy 2017 és 2021 között az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke volt: számos botrány és címlap fűződik nevéhez nőügyei miatt is, amelyekből akadt bőven az üzletember 75 éve alatt. Donald összesen háromszor nősült: első felesége Ivana Trump volt, akivel 1977 és 1992 között élt házasságban, másodjára Marla Maples színésznőt vette feleségül, míg jelenleg Melania Trumppal alkot egy párt, akit 2005-ben vett el, így ő lehetett az Államok first ladyje is négy éven át. Melaniáról a mai napig rendszeresen cikkeznek: egy igazi stílusikonnak tartják, aki valljuk be, 51 éves létére remekül néz ki, bár ez nem meglepő, hiszen korábban modellkedett, ahogyan Ivana is, Trump első neje. Marla Maples azonban egészen más karakterű hölgy, mint a volt elnök korábbi partnerei – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki Donald Trump második felesége, aki egy igazi természetes szépség, hiszen Instagramon is büszkén vállalja korát és az azzal járó ráncokat, egyáltalán nem takargatja magát, ami sokak szemében sokkal szimpatikusabbá és csinosabbá teszi őt, mint Ivanát vagy éppen Melaniát.

Marla Maples és Donald Trump 1993-ban döntöttek úgy, hogy összekötik életüket. Házasságuk végül hat évig tartott, 1999-ben döntöttek a válás mellett, azonban kapcsolatukból született egy gyermek, Tiffany is.
Kattints a további képekért!

A Kaliforniában élő sussexiek úgy döntöttek, itt az ideje, hogy a kétéves Archie bölcsődébe menjen – természetesen nem akármilyen intézménybe fogják beíratni a királyi csemetét, akiről egy érdekes dolog is kiderült.

Leadfotó: 123rf

Oldalak