Sztárok

Szívszorító bejelentés: Dolph Lundgren rákos, az orvosai két évet jósoltak neki

2015-ben diagnosztizálták daganatos betegséggel a világhírű akciósztárt. Lundgren csak most osztotta meg a nyilvánossággal torokszorító titkát.

Most vallott először pokoli kálváriájáról

A filmvásznon mindig marcona, slágfertig férfiakat, legyűrhetetlen izomkolosszusokat játszott, de a valóságban ő is halandó: Dolph Lundgren, a jelenkor egyik legnagyobb akciósztárja először beszélt nyíltan arról, hogy daganatos betegség támadta meg a szervezetét. Lundgren az In Depth with Graham Bensinger című műsorban vallotta be, hogy 2015-ben az orvosok daganatot fedeztek fel a veséjében. Az első öt évben állítása szerint "minden rendben volt", aztán 2020-ban jött a feketeleves. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Három éve az orvosok újabb daganatokat fedeztek fel a svéd színész szervezetében, miután Lundgren elment egy MRI-vizsgálatra. A világsztár operáción esett át, hat daganatot távolítottak el a testéből, majd kiderült, hogy májában is vannak rákos sejtek.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas művészt szerda reggel a saját gyermekei szállították kórházba, miután otthonában rosszullét fogta el, a mentők pedig egy óra várakozás után sem jelentek meg a helyszínen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...