Sztárok

Szemkápráztató fotókat mutatott pazar esküvőjéről a hajdani magyar szépségkirálynő

Dobó Ági novemberben fogadott örök hűséget szerelmének, Kis Csabának. A korábbi magyar szépségkirálynő és férje mindenképpen el akarták kerülni a túlságosan hivalkodó-fényűző esküvőt, a ceremónián ezért voltaképp csak a szűkebb család vett részt. A 33 esztendős magyar sztár már korábban is elárult néhány érdekes kulisszatitkot a nagy eseményről, de ez az első alkalom, hogy fotókat is mutatott pompás esküvőjéről.

Férjével felvették egymás családnevét

A 33 esztendős magyar modell, Dobó Ági tavaly novemberben fogadott örök hűséget szerelmének, Kis Csabának. Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen meglepetés, mellyel a magyar sztár rajongóinak kedveskedett a közelmúltban: a korábbi szépségkirálynő azt sem rejtette véka alá, hogy - követve a Puskás-Dallos házaspár példáját - ők is felvették egymás családnevét. A magyar híresség hivatalos neve tehát immáron Kis-Dobó Ágnes, míg férjét Kis-Dobó Csabának hívják.

A modell és férje mindenképpen el akarták kerülni a túlságosan hivalkodó-fényűző esküvőt, a ceremónián ezért voltaképp csak a szűkebb család vett részt. Ennek okairól a magyar celebritás tavaly év végén így vallott: "Egyrészt az ismét nyakunkon lévő Covid-helyzet volt az oka, másrészt pedig a családunkban is történt egy-két olyan váratlan esemény a közelmúltban, amelyek miatt úgy éreztük, nem tudnánk teljes erőbedobással, sok vendéggel, felhőtlenül bulizni idén decemberben. Végül Csabi ötlete volt az, hogy mi lenne, ha a hivatalos házasságkötést mégis most tartanánk meg, de kizárólag szűk családi körben, meghitt környezetben. Úgyhogy ez lett a kompromisszumos megoldásunk."

Azóta természetesen lezajlott a várva várt esküvő is, melyről Dobó Ági most megannyi pazar fotót posztolt a közösségi oldalán.

"Mind a négyen, kiegészülve a hugimmal, Dobó Edittel és a férjével, itthon, Nálunk készülődtünk. Odafigyeltünk rá, hogy Csabi ne láthasson meg a ruhámban, teljes egészében készen, csak amikor besétálok a szertartásra, ezért miután elkészültek a fiúk, Ők előre mentek, mi pedig a hugimmal, és Bognár Bogi barátnőmmel, aki ezeket a fotókat is készítette, utoljára érkeztünk. A gyerekek még reggel elmentek a szokásos szombati úszóedzésükre, Csabi pedig miután a legnagyobb nyugdíjas tempójú nyugalomban készülődött, így természetesen rossz szokásunkhoz képest jól el is késtünk..." - mesélte az előkészületekről a magyar modell.
Kattints a további képekért!

A Vogue Paris Instagram-oldala egy rendhagyó fotósorozattal révedt a múltba, amikor a női meztelenséget még nem kellett cenzúrázni. A ma is népszerű gyakorlatot a közösségi média prominens platformjai alakították ki, ugyanakkor volt idő, amikor még tényleg merész, fülledt erotikát sugárzó fényképek készülhettek - és láthattak napvilágot az interneten - a legkeresettebb modellekről, köztük a magyar Mihalik Enikőről.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.