Diana hercegné még Károly herceg előtt is titkolta, hova viszi fiaikat szombatonként

A kis hercegek kívánságát teljesítette azzal, hogy nemet mondott a konvenciókra.

Mindent megadott a fiainak

23 évvel ezelőtt, augusztus 31-én hunyt el Diana wales-i hercegné, aki a mai napig meghatározó alakja a királyi családnak. Rengeteg történetet ismerhetünk a jótékonyságáról híres Lady D-ről, gyerekeivel való viszonyáról azonban csak keveset lehet tudni. Egy titkos anya-fia programról mesélt a család komornyikja, aki felfedte, mi volt a kis hercegek és édesanyjuk kedvenc elfoglaltsága.

Vilmos és testvére, Harry herceg a Kensington-palotában nőttek fel, elkötelezett és szorgos személyzettel maguk körül, akik lesték minden kívánságukat, hogy a hercegek semmiben se szenvedjenek hiányt. A privát személyzet tagja volt számos főszakács is, akik azért feleltek, hogy Vilmos és Harry kedvenc ételei mindig az asztalon legyenek: bármit kívántak meg, azt egyből el is készítették számukra.

Vannak azonban olyan ételek, amiket még a legjobb szakács sem tud megcsinálni, legalábbis nem lesz ugyanolyan, mint az eredeti: ilyenek például a McDonald’s-ban kapható hamburgerek, amelyek még az uralkodócsalád kis tagjainak is a kedvencévé váltak, sokezer másik, átlagos kisgyermek mellett. Édesanyjuk, Diana pedig szívesen el is vitte őket minden szombaton a gyorsétterembe, hogy fiai részesüljenek ebben a normális, átlagos dologban. Azonban nem az étel volt az egyetlen ok, amiért a család beépítette szombat esti programjába a hamburgerezést.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!