Sztárok

Válságban a házasságuk? Katalin levette az eljegyzési gyűrűjét, kiderült, miért látták a hercegnét az értékes ékszer nélkül

A brit királyi család lelkes és szemfüles rajongói a nemrégiben Katalinról készült képeken kiszúrták, hogy a hercegné nem viselte Vilmostól kapott eljegyzési gyűrűjét, így sokan arra kezdtek gyanakodni, hogy az álompár között komoly problémák akadtak – szerencsére erről szó sincs.

Feltűnő és értékes darab

Sokan irigylik Katalint, nem véletlenül: átlagos, hétköznapi lányból hercegné lett, egy nap pedig Vilmos oldalán királynévé koronázzák őt, hiszen azzal, hogy beházasodott a brit királyi családba, normális egyetemistából rangokkal rendelkező, háromgyerekes édesanya, feleség, hercegné és divatdiktátor, valamint stílusikon vált belőle. Katalin tehát – még a nehézségek és a szigorú protokoll ellenére is – látszólag megnyerte a főnyereményt Vilmossal, hiszen nők ezrei másolják stílusát, gardróbja a divattervezők ruhakölteményeitől roskadozik, na meg persze ott a mesés ékszerkészlete is, amiért bármelyik nő ölni tudna. Ez utóbbi legértékesebb darabja kétségtelenül a hercegtől kapott 12 karátos, kék zafír eljegyzési gyűrű, ami eredetileg Dianáé volt. Bár a hercegné azóta némiképp átalakíttatta az ékszert saját ízlése és preferenciái szerint, ez a gyűrű kinézetén, értékén és szépségén mit sem változtatott, éppen ezért – na meg persze érzelmi kötődése miatt – Katalint eljegyzése óta szinte sosem láthattuk a gyűrű nélkül, legalábbis mostanáig. Nemrégiben ugyanis a hercegné Vilmossal a Merseyside-on lévő Royal Liverpool University Hospital-ba látogatott, ám eljegyzési gyűrűje a fotók tanúsága alapján nem volt rajta, most pedig az is kiderült, miért.

Íme a szemkápráztató kék zafír gyűrű, amivel egykor Károly is megkérte Diana kezét. Érdekesség, hogy az ékszert eredetileg nem Vilmos, hanem Harry örökölte édesanyjától, ám az ifjabbik herceg a legnagyobb örömmel odaajándékozta azt bátyjának, amikor megtudta, hogy lánykérésre készül.
Kattints a további képekért!

Meghannak elege lett abból, hogy Katalin gyakorlatilag mindenben elsőbbséget élvez.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ez a három csillagjegy bármin képes felhúzni magát, aztán kő kövön nem marad.
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.