Egy fiatal férfi volt Diana legfőbb bizalmasa: a hercegné összes titkát ismerte, és Károllyal ellentétben sosem hagyta őt cserben

A hírneve miatt Diana csak kevés emberben bízhatott, ám volt valaki az ellenkező nemből, akinek az összes titkát kiadta – az ő vállán sírt akkor is, amikor Károly megcsalta a hercegnét Kamillával.

A hírnév ára

Diana hercegné a világ talán egyik legismertebb nője, akit látszólag mindenki szeretett, sőt mi több, az emberek rajongtak érte – egy ember akadt csupán, aki nem így érzett, saját férje, Károly herceg. Mint tudjuk, ennek meg is lett az eredménye: a tündérmesének látszó házasság két gyermek után végül válással végződött, miután mind Diana, mind pedig Károly hűtlen volt a másikhoz. Az is köztudott, hogy a hercegné sokat szenvedett, miután beházasodott a brit királyi családba: hiába imádta őt a nép, Dianának gyakorlatilag nem volt egy bizalmasa sem, teljesen egyedül érezte magát, hiszen barátoknak híján volt, mivel nem tudta, kiben bízhat meg igazán, aki nem fogja őt kiadni a sajtónak. Nem volt tehát egy olyan ember sem, akihez gondjaival fordulhatott volna, pedig bőven akadtak problémái: szerelmi élete romokban hevert, különböző betegségekkel küzdött, de a hírnévvel is nehezen tudott megbirkózni, a hirtelen jött népszerűséggel egyszerűen nem tudott mit kezdeni. Egy idő után azonban megtalálta azt a személyt, akinek elsírhatta bánatát, akinek töviről-hegyire mindenről beszámolhatott, ami vele történt, legyen szó jó vagy éppen rossz dologról. Diana azonban nem saját neme képviselőiből választotta ki „legjobb barátját”: egy fiatal férfira esett a választása.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2